DESPRE NOI

Tehnoutil SRL Bacau - noi suntem expertii motoutilajelor tale


Hidrofoare, notocositori, motocoase, motosape și motocultivatoare, motofierăstraie, compresoare, fierăstraie electrice, utilaje de spălat și aspiratoare, mașini de tuns iarba, scarificatoare, atomizoare si suflante, motofoarfece de grădină, tocatoare crengi si despicatoare de busteni, mori cu ciocanele, mulgatori, freze de zapada si masini de curatat, motopompe și generatoare, aeroterme electrice,pe gaz sau diesel, pompe submersibile, tractorase de gazon, motoare de barci


NOI SUNTEM SPECIALISTII

Tehnoutil SRL Bacau este furnizorul tău de utilaje


microagricole și forestiere și partenerul tău în activitatea pe care o desfășori zi de zi sau ocazional. Fie ca ai o gradina de lucrat sau un gazon de intretinut, lemne de taiat sau cu barca de plimbat, noi Tehnoutil SRL Bacau, iti oferim o gamă variată de utilaje și echipamente, servicii de înaltă calitate, suport în orice moment și service pentru orice tip de utilaj. În magazinul nostru vei găsi produse de la branduri de renume, apreciate pentru calitate, eficiență, fiabilitate și rezistență.

Te putem asigura de un singur lucru: în magazinul Tehnoutil SRL Bacau vei găsi doar utilaje în care noi avem încredere și pe care le recomandăm tuturor, de la familie și prieteni, până la parteneri și clienți. Crede-ne pe cuvânt – utilajele de la Tehnoutil SRL Bacau te vor ajuta să îți faci treaba mult mai rapid și mai eficient.

SC TEHNOUTIL SRL

Investeste in echipamentele cu adevarat utile


Clienții noștri devin partenerii noștri, pe măsură ce își dau seama că în magazinul nostru vor găsi întotdeauna produse de calitate, la prețuri accesibile.

În oferta Tehnoutil SRL Bacau, veți descoperi cele mai populare și recunoscute branduri din domeniul utilajelor agricole și forestiere precum STIHL, Honda, Echo, AGT, BCS sau Ruris. Cu stocurile actualizate constant și prețuri corecte, răspundem cu promptitudine fiecărei comenzi, iar produsul va fi predat în cele mai bune condiții, gata pentru a fi pus în funcțiune.

Investițiile în echipamentele agricole pe care le comercializăm reprezintă investiții pe termen lung. Cu ajutorul tehnologizării în domeniul agricol și forestier veți obține costuri pe termen lung substanțial reduse, dar și capacitate de producție sporită. Tehnoutil SRL Bacau prezintă un portofoliu de branduri de top la nivel mondial, branduri care produc utilaje ce reprezintă soluții adaptate la nevoile actuale, dar și la viteza de lucru.

SERVICII

Cu siguranță te putem ajuta


Trebuie doar sa ne contactezi.


Clienții noștri devin partenerii noștri


pe măsură ce își dau seama că în magazinul nostru vor găsi întotdeauna produse de calitate, la prețuri accesibile. Uneori, achiziția unui utilaj agricol sau forestier necesită o investiție mai mare – noi suntem aici să ne asigurăm că faci cea mai bună alegere. Dacă ai vreo întrebare sau nelămurire cu privire la un utilaj, nu ezita să ne întrebi. Te vom asculta cu atenție și îți vom recomanda doar produsele care bifează toate caracteristicile pe care le cauți. Dacă în viitor vei întâmpina vreo problemă cu utilajul, nu trebuie decât să vii la noi pentru că oferim service pentru orice tip de utilaj, de la toate marcile.


Utilaje de ultimă generație, branduri de nivel mondial


Colaborăm cu branduri recunoscute în domeniu precum STIHL, Honda, Echo, AGT, BCS sau Ruris, iar fiecare produs este introdus pe stoc datorită faptului că răspunde necesităților actuale ale clienților: funcționalitate ridicată, utilitate, raport calitate-preț corect, compatibilitate cu alte utilaje. Ținem cont de toate aceste criterii și prezentăm o ofertă vastă, asigurându-vă de profesionalism, promptitudine și eficiență. De asemenea asiguram service profesional pentru orice marca.