Informatiile furnizate prin intermediul site-ului web tehnoutil.ro sunt considerate corecte in momentul includerii acestora. tehnoutil.ro nu este responsabil si nici nu garanteaza pentru aceste informatii si nu isi asuma nici o raspundere pentru orice inexactitati sau omiteri din site-ul web tehnoutil.ro

Prin utilizarea acestui site web, va exprimati acordul cu termenii si conditiile noastre. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site web.

Ne rezervam dreptul de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment. Va rugam sa verificati periodic efectuarea oricaror astfel de schimbari. Continuarea utilizarii sitului de catre Dumneavoastra ulterior unor astfel de schimbari inseamna ca acceptati respectivele schimbari.

tehnoutil.ro nu acorda garantii si/sau nu raspunde in nici un fel cu privire la orice alt site web pe care il puteti accesa de pe aceasta pagina. Acestea sunt furnizate doar ca un element de comoditate si nu inseamna ca tehnoutil.ro aproba sau accepta o responsabilitate pentru continutul sau utilizarea unui asemenea site web. In plus, de dumneavoastra depinde sa va luati masuri de precautie si sa va asigurati ca orice selectati pentru utilizare nu contine virusi, viermi informatici, Troieni si alte articole de natura distructiva. Informatiile de pe acest site web pot contine inexactitati tehnice sau greseli de tipar. Informatiile cuprinse in aceste site-uri web pot fi modificate in orice moment fara o notificare prealabila sau obligatie. Comentarii, Intrebari si sugestii Retineti ca orice informatii, sugestii nesolicitate, idei sau alte cereri vor fi considerate de drept ca nefiind confidentiale si fara drept de proprietate. Prin trimiterea oricarei informatii sau material, acordati tehnoutil.ro dreptul nerestrictionat, irevocabil de a utiliza, reproduce, afisa, prezenta, modifica, transmite si distribui acele materiale sau informatii si sunteti de asemenea de acord ca tehnoutil.ro este libera sa utilizeze orice idei, concepte, cunostinte sau tehnici pe care ni le trimiteti in orice scop.

tehnoutil.ro colecteaza informatie anonima, fara caracter personal, furnizata de utilizatorii acestui site web, pentru a genera rapoarte statistice pentru uzul nostru exclusiv, privitoare la utilizarea sitului web.
tehnoutil.ro nu va vinde, inchiria sau dezvalui nimanui orice fel de informatii cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizeaza in cursul exprimarii acestei optiuni. Informatiile cu caracter personal sunt utilizate numai pentru a trimite utilizatorilor informatii actuale despre tehnoutil.ro si activitatile sale profesionale si de afaceri.
Daca utilizatorul doreste sa stearga orice informatie proprie cu caracter personal aflata in posesia tehnoutil.ro in orice moment si pentru orice motiv, el trebuie sa contacteze tehnoutil.ro si sa solicite in mod specific si in scris stergerea respectivei informatii.